• home slide01
  • home slide02
  • home slide02

mei
24

21.00 - 0.00

mei
31

21.00 - 0.00

juni
7

21.00 - 0.00

juni
14

21.00 - 0.00

juni
21

21.00 - 0.00

Bekijk al onze activiteiten

1e jaars jeugd - 8 tot 12 jaar

In Ierland is een dansconcept ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar, wat we naar Hoorn halen. Een eigentijdse kennismaking met stijldansen die goed is voor de ontwikkeling van het lichaam, de coördinatie en daarnaast geweldig leuk om te doen voor de kinderen.

Kennismakingscursus voor volwassenen

Dansen is plezier voor twee! Een gezellig avondje uit om alle drukte even te ontlopen of gewoon voor de ontspanning. Tijdens deze kennismakings cursus maakt u kennis met een aantal dansen waaronder de Quickstep en de Cha Cha Cha.

Dans je fit bij Verbiest! (1x per week)

Doe één keer per week mee met een van de verschillende lessen bij Verbiest voor slechts €25,50 per maand.

Dans je fit bij Verbiest! (Onbeperkt)

Onbeperkt sporten Doe onbeperkt mee met de verschillende lessen bij Verbiest voor slechts €28,50 per maand.

Dansen jeugd - vanaf 12 jaar

Het stijldansen zoals we het allemaal kennen, op een nieuwe en eigentijdse manier. Altijd handig om te kunnen dansen, maar ook supergoed voor je ontwikkeling en dat allemaal in de geweldige sfeer van Dansschool Verbiest met je vrienden en vriendinnen.

Stijldansen volwassenen

Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een avondje uit, waarbij jullie diverse latin- en ballroomdansen aanleren, om vervolgens in onze gezellige bar een hapje en/of een drankje na te doen.

Bruidsparencursus

Tijdens deze korte cursus leer je de basispassen van diverse dansen, waaronder de quickstep en de cha cha cha zodat je tijdens je eigen bruiloft of tijdens een feest lekker mee kunt dansen.

Stijldansen voor volwassenen zonder danspartner

Wil je graag dansen maar heb je geen danspartner? Geen probleem, wij gaan voor jou op zoek!

Kidswing - 5 tot 7 jaar

De cursus voor de allerjongsten om lekker actief met dansen bezig te kunnen zijn. Beweging blijft toch het beste en dat doen we op deze cursus op bekenden kindermuziek en met leuke dansjes.

Salsa volwassenen

Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Wij bieden diverse Salsa cursussen in LA-stijl op verschillende niveaus. Tijdens de cursus Salsa dans je uiteraard gewoon met je eigen danspartner.

sport en cultuurstrippenkaart