• home slide01
  • home slide02
  • home slide02

mrt
30

21.00 - 23.59

apr
2

14.00 - 16.00

apr
6

21.00 - 0.00

apr
13

19.30 - 22.00

apr
16

14.00 - 16.00

Bekijk al onze activiteiten

Cursussen Volwassenen

Kennismakingscursus voor volwassenen

Dansen is plezier voor twee! Een gezellig avondje uit om alle drukte even te ontlopen of gewoon voor de ontspanning. Tijdens deze kennismakings cursus maakt u kennis met een aantal dansen waaronder de Quickstep en de Cha Cha Cha.

Weense Wals

De Weense Wals, de 5e Ballroomdans. Denkt u aan André Rieu en zijn Ronde Wals. Ziet u uzelf al gaan over de vloer? Voor deze cursus heeft u minimaal 2 jaar (stijl)danservaring nodig.

Stijldansen volwassenen

Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een avondje uit, waarbij jullie diverse latin- en ballroomdansen aanleren, om vervolgens in onze gezellige bar een hapje en/of een drankje na te doen.

Bruidsparencursus

Tijdens deze korte cursus leer je de basispassen van diverse dansen, waaronder de quickstep en de cha cha cha zodat je tijdens je eigen bruiloft of tijdens een feest lekker mee kunt dansen.

Stijldansen voor volwassenen zonder danspartner

Wil je graag dansen maar heb je geen danspartner? Geen probleem, wij gaan voor jou op zoek!

Salsa volwassenen

Salsa is een zeer populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Wij bieden diverse Salsa cursussen in LA-stijl op verschillende niveaus. Tijdens de cursus Salsa dans je uiteraard gewoon met je eigen danspartner.

sport en cultuurstrippenkaart