6-weekse Bruidsparen cursus

Gaan jullie trouwen in 2021 en willen jullie de gasten verrassen met een spectaculaire openingsdans? Maar heb je echt nog nooit gedanst of veel te lang geleden?

Altijd al de droom gehad om het ultieme middelpunt te zijn en te stralen als nooit te voren? Kom goed voor de dag en bereid jezelf voor op dit bijzondere moment. Tijdens deze 6-weekse cursus gaan we aan de slag met de meest gebruikte dansen die voor openingsdansen worden gebruikt. Dit zijn de chacha, de quickstep en de weense-wals. Dit zal niet enkel de basis zijn, maar juist de leuke stukjes en pasjes komen aan bod tijdens de cursus. Ook gaan we aan de slag met leuke showelementen om julie show tot een succes te maken.

Let op: deze cursus is dus geen dans op maat, maar een cursus waarin je meerdere dingen leert welke in een openingsdans gebruikt kunenn worden. Deze 6 weken geven dus een perfecte voorbereiding voor het maken van een spectaculaire openingsdans. Uiteraard helpen we jullie ook graag met een dans op maat!

De cursus start in juni. Trouwen jullie al eerder dan dat de cursus klaar is? Het is ook mogelijk om een halve cursus mee te komen doen.

 

Informatie 6-weekse Bruidsparen cursus

Zondag 20.45 - 21.45

60 minuten

65 euro per persoon

Les 1. 13 juni
Les 2. 20 juni
Les 3. 27 juni
Les 4. 4 juli
Les 5. 11 juli
Les 6. 18 juli

Docent: Elianne Verbiest & Kurt Findhammer

""Jullie dag, jullie moment, jullie openingsdans. Zorg dat het een moment wordt om nooit meer te vergeten!""