Kinderfeestjes

Binnenkort iets te vieren en wil je gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes komen dansen? Gezellig!! Of het nu met veel kindjes is of weinig, we hebben overal een passende oplossing voor. Heb je speciale wensen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is!

Arrangement 1: (geen minimum)
Het is mogelijk om als klein groepje een losse les mee te doen tijdens onze Kidswing lessen. Super gezellig omdat er nog veel meer kindjes bij zijn! We gaan met ze allen voor je zingen en maken er een gezellige les van. Nieuwe pasjes, leuke dansjes en allerlei spelletjes.
Tijd: 09.45 uur 4 en 5 jaar / 11.00 uur 5 tot 7 jaar

Arrangement 2:
Wil je liever alleen een feestje met je eigen vriendjes en vriendinnetjes? Ook dit is natuurlijk mogelijk. We gaan lekker samen aan de slag en je staat helemaal in het midden. De zaal wordt versierd en iets lekkers hoort er natuurlijk ook bij. Heb je zelf een favoriet liedje? Laat het ons weten, dan gaan we daar een dansje op maken.

Arrangement 3:
Gelijk aan arrangement 2, maar wil je ook lekker blijven eten? Ook dat kan natuurlijk. We gaan lekker patat en snacks voor jullie bakken! De les duurt 60 minuten en daarna gaan we eten.

Informatie Kinderfeestjes

Arrangement 1: Zaterdag ochtend
Arrangement 2 & 3: Op aanvraag

Arrangement 1: 45 minuten
Arrangement 2: 60 minuten
Arrangement 3: 120 minuten

Arrangement 1: €6,00 per kind
Arrangement 2: €10,00 per kind
Arrangement 3: €15,00 per kind

Arrangement 1: maximaal 6 kindjes
Arrangement 2: minimaal 8 kindjes
Arrangement 3: minimaal 8 kindjes