Solo latin

Wil jij graag weer dansen, maar heb je helaas geen danspartner? Kom lekker met ons meedoen met de latin solo. We gaan aan de slag met leuke choreografieën in de diverse stijlen. O.a. de Chacha, Salsa, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble komen aan bod.

Niveau 1:
Ga lekker aan de slag met een leuke groep solisten en samen gaan we de uitdaging aan. Uiteraard alles rustig uitgelegd en onder leiding van onze ervaren docente wordt het een lekker swingend uur dansen! Goed voor de conditie en het brein, maar vooral erg gezellig.

Niveau 2:
Heb je al danservaring of heb je Niveau 1 afgerond? Dan kun je meedoen met Niveau 2. We hebben al een basis choreografie en deze zullen we verder gaan uitbreiden met nieuwe passen en stukjes. Heb je Niveau 2 afgerond en vind je het zo leuk dat je graag door wilt met dansen? Dat is zeker mogelijk en je kunt dan instromen bij onze gevorderden op dinsdagavond 19.45 uur (45 minuten) of woensdagochtend / vrijdagochtend 10.00 uur (45 minuten). We gaan dan verder met de choreo die je hebt geleerd en breiden het niveau verder uit.

Deze les is geschikt voor zowel heren als dames, dus voor iedereen. Vind je wellicht een gezellige match tijdens deze cursus, dan is het uiteraard mogelijk om in te stromen op onze parenclubs.

Informatie Solo latin

Niveau 2: Maandag 18.30 - 19.30 uur
Niveau 1: Woensdag 19.30 - 20.30 uur

60 minuten

10 lessen voor 80 euro

Niveau 1: Start woensdag 11 januari 2023
Niveau 2: Instroom altijd mogelijk