Wedstrijddansen

Verbiest heeft al jarenlang een eigen Danssportvereniging genaamd DSV Dance Impression, de vlag waaronder onze wedstrijddansers uitkomen. Dance Impression is een van de grootste danssportverenigingen in Nederland en ook een van de succesvolste. Of het nou het ballroomteam, latinteam of de individuele wedstrijdparen zijn, onze prijzenkast is goed gevuld en het feit dat we een grote wedstrijdclub hebben, brengt een hoop gezelligheid met zich mee, zowel binnen de dansschool als daarbuiten op wedstrijden.

Sinds 2020 werkt Dance Impression intensief samen met het team van Vera Miaun, een bekende danssporttrainster uit Roemenië. Kurt en Elianne brengen daar extra ballroomkennis, waar Vera ons verrijkt met haar latinkennis. Hieruit is een nieuwe vereniging ontstaan genaamd ‘Team Vera-Verbiest’.  Samen proberen we de ontwikkeling en de ondersteuning van al onze paren nog verder te verbeteren. Daarnaast is het ook ontzettend gezellig om met nog meer dansliefhebbers samen te werken voor een doel!

Heeft u interesse in wedstrijddansen? Wilt u een demonstratie van een van de paren of met ons mee naar een wedstrijd? Neem contact op met de trainers en we gaan het regelen!

Informatie Wedstrijddansen

Woensdag 19.30 Ballroom
Woensdag 21.00 Latin

90 minuten
75 minuten

Kosten op aanvraag

Instroom elk moment

Docent: Kurt Findhammer & Elianne Findhammer-Verbiest

""Succes bereik je met een plan, wij zijn er om je daar mee te helpen!""