Dansles voor jeugd

GRATIS 10 beginnerslessen inclusief wedstrijd

Vorig jaar bestond Dans- & Partycentrum Verbiest 75 jaas. Dat hadden we graag groots gevierd, maar corona gooide roet in het eten. Daarom pakken we uit nu het weer kan! Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud en houdt je wel van een uitdaging? Schrijf je in en doe mee en wie weet ga jij er wel vandoor met de hoofdprijs van €250,-.

De les wordt gegeven op zondag van 17.30 tot 19.00 uur. Start in oktober 2021. Meld je vrijblijvend aan en ontvang alle informatie!

Zie ons complete aanbod voor jeugd van 8 tot 18 jaar

Bij Verbiest hebben we diverse lessen voor de jeugd van 8 tot 18 jaar. Het stijldansen zoals we het allemaal kennen, op een nieuwe en eigentijdse manier. Altijd handig om te kunnen dansen, maar ook supergoed voor je ontwikkeling en dat allemaal in de geweldige sfeer van Dansschool Verbiest met je vrienden en vriendinnen.

Op een speelse manier brengen wij de kinderen de basisbeginselen van het stijldansen bij. In onze mooie zaal is elke dansles een feestje. Als afsluiter van een cursus hebben we altijd een gezellige diploma avond waarin je alles kunt laten zien aan je familie en vrienden.

Donderdag

Zondag

Kom dansen bij Verbiest!

In september/oktober 2021 begint het nieuwe seizoen