Combiklas 1, 2 en 3 (gevorderd)

Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een avondje uit, waarbij jullie diverse latin- en ballroomdansen aanleren, om vervolgens in onze gezellige bar een hapje en/of een drankje na te doen.

Onze combiklassen zijn speciaal voor onze meest ervaren dansers. Vanuit 5e jaars stroom je automatisch door in combiklas 1. Afhankelijk van de wens van het paar is het mogelijk om door te stromen naar combiklas 2 of zelfs naar combiklas 3. Daarbij is combiklas 3 dus het hoogste niveau. Welk niveau het beste bij u past is volledig afhankelijk van uw eigen wensen en ervaring.

Heb je jaren lang gedanst, beheers je de basis in alle dansen en zin om lekker aan de slag te gaan? Wellicht zijn onze combiklassen dan een mooie groep om je bij aan te sluiten.

Twee keer per week hebben wij een combiklas 1 les. Kun je er geen genoeg van krijgen kom dan gezellig beide lessen. Of ideaal voor als je een keertje niet kunt op je vaste avond, dan is het dus mogelijk om dezelfde les te krijgen op een andere avond.

Informatie Combiklas 1, 2 en 3 (gevorderd)

Combiklas 1 maandag en vrijdag
Combiklas 2 vrijdag
Combiklas 3 maandag

90 minuten

13 lessen voor €125
26 lessen voor €237,50 (5% korting)

We starten vanaf 25 oktober 2021