Latin wedstrijdklas

Verbiest werkt al jarenlang samen met Danssportvereniging Dance Impression, de vlag waaronder onze wedstrijddansers uitkomen. Dance Impression is een van de grootste danssportverenigingen in Nederland en ook een van de succesvolste. Of het nou het ballroomteam, latinteam of de individuele wedstrijdparen zijn, onze prijzenkast is goed gevuld en het feit dat we een grote wedstrijdclub hebben, brengt een hoop gezelligheid met zich mee, zowel binnen de dansschool als daarbuiten op wedstrijden.

Tijdens de wedstrijdlessen gaan we dieper in op de techniek. Hoe zorg je er nou voor dat het makkelijker gaat? Dat het er mooier uitziet? Wat maakt nu dat je wint of verliest op een wedstrijd? We gaan er allemaal mee aan de slag om ieders dansen te verbeteren. Let wel op: tijdens deze lessen leer je in de basis geen nieuwe choreografieen. In overleg kunnen we hier uiteraard wel samen choreografieen gaan maken.

Heeft u interesse in wedstrijddansen? Wilt u een demonstratie van een van de paren of met ons mee naar een wedstrijd? Neem contact op met de trainers en we gaan het regelen!

Informatie Latin wedstrijdklas

Woensdag 20.30 - 22.00

75 minuten

op aanvraag

Instroom elk moment mogelijk

Docent: Kurt Findhammer & Elianne Findhammer-Verbiest

"Hard trainen, doorzetten en een goed plan is de weg naar succes. Durf jij het maximale uit jezelf te halen? We zien je graag."