Paren 1e en 1,5e jaars (beginners)

Bij Verbiest is dansen nog steeds plezier voor twee! Allebei een druk leven met werk, gezin en eigen bezigheden? Bij Verbiest ben je lekker samen een avondje uit, waarbij jullie diverse latin- en ballroomdansen aanleren, om vervolgens in onze gezellige bar een hapje en/of een drankje na te doen.

Tijdens de 1e jaars cursus gaan we aan de slag met de basis en danservaring is dus ook helemaal niet nodig. Meerdere dansen zullen deze cursus van 13 weken aan bod komen. Kom samen met ons ervaren hoe leuk dansen tijdens een heerlijk avondje uit. Heb je de smaak te pakken en wil je graag verder met dansen? Dat is dan zeker mogelijk. Je kunt dan besluiten nogmaals 13 lessen bij te kopen en het seizoen volledig af te ronden. Na twee keer 13 weken kun je dan verder met 2e jaars. De prijzen die genoemd worden zijn altijd per persoon.

Heb je vroeger al eens eerder gedanst of wellicht 1 van de 2 binnen het paar dan is het ook mogelijk om in te stromen bij 1,5e jaars. Dan sla je dus eigenlijk de 1e 13 lessen over waarin de basis voor elke dans wordt gelegd. Wil je graag beginnen, maar kun je niet op de aangegeven dag? Met een paar privélessen is het ook mogelijk om bij 1,5e jaars te starten.

Informatie Paren 1e en 1,5e jaars (beginners)

1e jaars woensdag 19.00 uur
1,5e jaars vrijdag 19.30 uur

90 minuten

13 lessen voor €125,- per persoon

Start 1e jaars 11 januari 2023
Instromen 1,5e jaars altijd mogelijk